Find your archery friends

 

Vyhľadávanie priateľov sa realizuje cez voľbu „Friends“ (na vyhľadávacej lište v ľavej časti obrazovky). Po kliknutí na túto položku sa otvorí nasledovná obrazovka:

 

 

Kliknutim na tab  “Find” mozeš vyhľadať priateľov na rcherz. Vo filtri (vľavo) zadať parametre vyhľadávania (napr. Krajinu, typ luku, atď).  V poslednom kroku klikneš na strelca, ktorého chceš pridať medzi svojich priateľov.

 

 

 

 

Po opätovnom načítaní stránky sa zvolený strelec objaví v tabuľke “Following”. Tvoju požiadavku o priateľstvo môže potvrdiť.

 

 Po potvrdení tvojej požiadavky o priateľstvo sa fotografia nového priateľa zobrazí v tabuľke “Friends”. Od tejto chvíle môžeš sledovať jeho profil, kontrolovať jeho výsledky, zdieľať s ním stutusy, publikovať mu inzeráty.

Rovnako aj ty môžeš potvrdiť požiadavku o priateľstvo kliknutím na linku “Follow him too”, ktorá sa nachádza v tabuľke “Followers”.

 

V prípade, že poznáš strelcov, ktorí nie sú registrovaní na www.rcherz.com, môžeš ich pozvať kliknutím na tab “Invite”.

 

Po zakliknutí uvedenej položky sa zobrazí okno, do ktorého napíšeš ich e-mailové adresy a voľbu potvrdíš kliknutím na „Send invitation“. Pozývací e-mail bude odoslaný automaticky s linkou na stránku www.rcherz.com